Image

Αισθητικές Επεμβάσεις

Η Αισθητική Πλαστική Χειρουργική στοχεύει στην βελτίωση φυσικών ελαττωμάτων ή δυσμορφιών που δεν είναι αποδεκτές από το ίδιο το άτομο που τις φέρει. Επίσης, στοχεύει σε ένα μεγάλο βαθμό, στην διόρθωση της φθοράς που υφίσταται το σώμα μας και κυρίως το δέρμα μας με την πάροδο του χρόνου.

Στις πλαστικές επεμβάσεις αισθητικής χειρουργικής περιλαμβάνονται επεμβάσεις που στόχο έχουν τη βελτίωση της εμφάνισης ή διόρθωση χαρακτηριστικών του ασθενή.
Βλεφαροπλαστική

Βλεφαροπλαστική

Η βλεφαροπλαστική σκοπό έχει να λύσει το πρόβλημα της χαλάρωσης των βλεφάρων, να αφαιρέσει τις σακούλες, να σηκώσει 1-2 mm τον έξω κανθό και να δώσει ένα νεανικό τόνο στην όψη και το βλέμμα
Πλαστική κατά Ζ

Πλαστική κατά Ζ

Ο στόχος είναι να ευθυγραμμιστεί το σημάδι στις φυσικές γραμμές και ρυτίδες του δέρματος, με αποτέλεσμα να κάνουν τις ουλές λιγότερο ορατές. Επίσης μειώνεται και η τάση του δέρματος.
Ρυτιδοπλαστική ή Facelift

Ρυτιδοπλαστική ή Facelift

Σκοπός του Facelift είναι να αφαιρεθεί η περίσσεια ιστών (δέρμα, μυς και λίπος) στην περιοχή του προσώπου και τον εξορθολογήσω του υπόλοιπου ιστού της περιοχής. Έτσι, ακόμη και ρυτίδες μπορούν να εξαφανιστούν.
Ωτοπλαστική

Ωτοπλαστική

Η ωτοπλαστική είναι μια σύντομη πλαστική επέμβαση με εντυπωσιακά και άμεσα αποτελέσματα που μπορεί εύκολα να εκτελεστεί με τοπική αναισθησία.
Αυξητική Στήθους

Αυξητική Στήθους

Η αυξητική μαστού είναι μια από τις πιο δημοφιλείς αισθητικές επεμβάσεις στις γυναίκες. Πραγματοποιείται με τη χρήση εμφυτευμάτων στο γυναικείο στήθος, άνισα στήθη περνούν το φυσικό τους μέγεθος. Η αυξητική μαστού οδηγεί σε μια καινούρια πρωτόγνωρη αίσθηση νέας ζωής.
Μείωση - Ανόρθωση στήθους

Μείωση - Ανόρθωση στήθους

Με την επέμβαση αυτή επιτυγχάνεται πιο μικρό σε μέγεθος και σχήμα ανορθωμένο στήθος, πλήρη αισθητικότητα των θηλών με ανώδυνη μετεγχειριτική πορεία. Μετά από εγκυμοσύνη δεν επηρεάζεται ο θηλασμός.
Γυναικομαστία

Γυναικομαστία

Η χειρουργική διόρθωση της γυναικομαστίας επιτυγχάνεται με υποδόριο μαστεκτομή με μια μικρή τομή γύρω από τη θηλαία άλω, με ή χωρίς συμπληρωματική λιποαναρρόφηση.
Κοιλιοπλαστική

Κοιλιοπλαστική

Η διόρθωση της χαλάρωσης του δέρματος καθώς και ραγάδων μετά από εγκυμοσύνη ή απώλεια βάρους στην κοιλιακή χώρα επιτυγχάνεται με την κοιλιοπλαστική.

Επικοινωνήστε με το γιατρό για να κλείσετε το ραντεβού σας.

Ο γιατρός είναι στη διάθεσή σας για να λύσει κάθε σας απορία.

Λιποαναρρόφηση

Λιποαναρρόφηση

Η Λιποαναρρόφηση τις περισσότερες φορές, πραγματοποιήται στην κοιλιά, στα πόδια, τους γλουτούς άλλα και σε άλλα μέρη του σώματος όπως το προγούλι ή τους βραχίονες. Με την διαδικασία της λιποαναρρόφησης μπορούν να αφαιρεθούν 3-6 κιλά λίπους.
Ρινοπλαστική

Ρινοπλαστική

Η επέμβαση της ρινολαστικής διενεργείται κυρίως για αισθητικούς λόγους, διόρθωση εκ γενετής ανωμαλιών, μετατραυματικές δυσμορφίες καθώς και για την καλύτερη λειτουργία της αναπνοής, αποκατάστωντας το ρινικο διαφράγμα ή την έσω ρινική βαλβίδα.
Βραχιονοπλαστική

Βραχιονοπλαστική

Με την επέμβαση αυτή αφαιρείται περίσσεια δέρματος στην περιοχή του βραχίονα-μασχάλης. Σε μεγάλη χαλάρωση γίνεται μεγάλη τομή κατά μήκος του βραχίονα, ενώ σε μικρότερου βαθμού χαλάρωση μπορεί να γίνει μικρότερη τομή που κρύβεται στη μασχάλη
Υπεριδρωσία

Υπεριδρωσία

Η υπερβολική εφίδρωση από την υπερθέρμανση του σώματος, το άγχος ή ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες του σώματος σε ηρεμία ονομάζεται υπερίδρωση. Συναντάται εκεί όπου υπάρχουν ιδρωτοποιοί αδένες στο δέρμα - στις μασχάλες, στα χέρια και τα πόδια.
Ανόρθωση Γλουτών

Ανόρθωση Γλουτών

Η χαλάρωση και πτώση των γλουτών αποτελεί ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα των γυναικών και οφείλεται συνήθως στην ηλικία, την απότομη απώλεια βάρους ή σε λανθασμένες τεχνικές λιποαναρρόφησης που έγιναν πάνω στον γλουτό.
Ανόρθωση Μηρών

Ανόρθωση Μηρών

Η εσωτερική επιφάνεια των μηρών έχει την τάση να χαλαρώνει με το πέρασμα της ηλικίας ή μετά από τη μεγάλη απώλεια σωματικού βάρους. Ο συνδυασμός της εναπόθεσης λίπους με τη χαλάρωση δημιουργούν μία συνεχόμενη επιφάνεια τριβής ανάμεσα από τα πόδια που προκαλεί σοβαρή ενόχληση κατά το περπάτημα.
Αιδιοπλαστική - Κολποπλαστική

Αιδιοπλαστική - Κολποπλαστική

Με τον όρο αιδιοπλαστική εννοούμε την σμίκρηνση ή την αύξηση των μικρών χειλαίων του αιδιού. Τα μεγάλα χείλη μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα κατά την άθληση, στην υγειινή και στην σεξουαλική επαφή.
Λιπογλυπτική

Λιπογλυπτική

Με την ηλικία το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και την δύναμη της αναγέννησης. Εμφανίζονται ρυτίδες, και σε ορισμένα σημεια διαμορφώνεται μια πραγματική απώλεια του όγκου, ιδιαίτερα στο πρόσωπο. Αυτή η απώλεια όγκου μπορεί εύκολα να γεμίσει με αυτόλογο λίπος.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Image

Ο Πλαστικός Χειρούργος Ζαρναβέλλης Ιωάννης διαθέτει ιατρείο στους Αμπελόκηπους Αττικής.

Επισκεφτείτε μας για μία ολοκληρωμένη διάγνωση για οποιοδήποτε πρόβλημά σας.

Λεωφόρος Κηφισίας 95, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11523
Λεωφόρος Κηφισίας 95,
Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11523
210 69 94 712
210 69 94 712